Jennifer Lopez si Ben Affleck divorteaza. J.Lo a depus cererea de divort pe 20 august, ziua in care aniversau 2 ani de la nunta

1
De Georgiana Dorobantu
21 aug. 2024

Jennifer, in varsta de 55 de ani, a depus marti, 20 august, actele de divort de Ben Affleck, 52 de ani, la doi ani de la casatorie, potrivit surselor citate de People.

Actrita si cantareata americana a intentat divort fara un avocat si a ales sa faca asta in ziua de 20 august, care este si aniversarea de doi ani de la nunta a lor.

Lopez, care a fost observata recent purtand verigheta, a declarat oficial data separarii ca fiind 26 aprilie 2024, potrivit documentelor obtinute de Daily Mail.

Cele doua staruri nu au semnat un contract prenuptial inainte de a se casatori in Las Vegas, in iulie 2022, au dezvaluit sursele, ceea ce inseamna ca sumele castigate de amandoi in timpul casniciei reprezinta bunuri comune.

Pentru Jennifer este cel de-al patrulea mariaj esuat, iar pentru Ben este al doilea

Artista de origine portoricana a depus cererea de divort la Curtea Superioara din Los Angeles si a ales sa faca acest lucru fara ajutorul unui avocat. Desi ei s-au casatorit in Las Vegas pe 17 iulie 2022, ziua de 20 august marcheaza cea de-a doua aniversare a nuntii lor, care a avut loc in aceasta zi din 2022, la proprietatea lui Affleck din Georgia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

„S-a straduit foarte mult ca lucrurile sa functioneze si are inima franta”, a declarat pentru People o sursa apropiata de Jennifer. „Copiii sunt prioritatea numarul unu, asa cum au fost intotdeauna”, a mai spus sursa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez si Ben Affleck au devenit pentru a doua oara un cuplu in anul 2021, la mai mult de 17 ani dupa prima lor logodna, care a fost anulata cu putin timp inainte de nunta care era planificata pentru septembrie 2003. Ei s-au despartit oficial pentru prima data in ianuarie 2004, dar au ramas prieteni in anii de dupa despartire.

Jennifer Lopez a sarbatorit implinirea a 55 de ani printr-o petrecere cu tema Bridgerton. Ben Affleck nu a fost prezent

Primele zvonuri cu privire la faptul ca cei doi formeaza din nou un cuplu au aparut in 2021

Ei au petrecut timp impreuna dupa ce Lopez s-a despartit de jucatorul de baseball Alex Rodriguez. Lopez si Affleck si-au facut cunoscuta relatia pe Instangram in luna iulie a aceluiasi an si au aparut impreuna pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Venetia din 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Un reprezentant al cantaretei in varsta de 55 de ani a confirmat la acea vreme ca ea si Affleck s-au logodit in aprilie 2022, iar cei doi s-au casatorit in secret in Las Vegas, pe 16 iulie 2022. Ulterior au avut o nunta fastuoasa la proprietatea din Georgia a lui Affleck, pe 20 august, in acelasi an. La ceremonie au participat staruri precum Matt Damon, Kevin Smith, Jason Mewes.

Jennifer Lopez a dezvaluit adevaratul motiv pentru care ea si Ben Affleck s-au despartit in 2004

Jennifer are doi copii cu fostul sot, Marc Anthony, gemenii Emme si Max, de 16 ani. Cei doi artisti latino au fost casatoriti din 2004 pana in 2014. Ben Affleck a fost casatorit din 2005 pana in 2018 cu actrita Jennifer Garner, si au impreuna trei copii – Violet Anne, de 18 ani, Seraphina Rose, de 15 ani, si Samuel, de 12 ani.

Zvonurile ca relatia dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck este in impas au aparut in luna mai

Primele zvonuri ca relatia dintre Jennifer si Ben este in impas au aparut in luna mai a acestui an, dupa ce au petrecut mai mult timp separati. In aceasta perioada Lopez isi promova noul filmul, „Atlas”, a participat la Gala Met 2024 si se pregatea pentru turneul national, iar Affleck a ramas in Los Angeles pentru a filma noua sa productie, „The Accountant 2”.

Cateva surse au dezvaluit pentru People in luna mai ca Affleck si Lopez nu mai locuiesc impreuna, in casa lor din Los Angeles. Desi au fost vazuti impreuna la diferite evenimente in primavara, relatia lor era deja incheiata, spun sursele.

Tensiuni intre Jennifer Lopez si Ben Affleck: Vedeta se teme ca paparazzii ii vor distruge casnicia

Inainte ca Jennifer sa depuna cererea de divort, cei doi au petrecut cea mai mare parte a verii pe coaste diferite ale Statelor Unite – Lopez a petrecut ziua de 4 Iulie, a doua aniversare a casatoriei si aniversarea sa de 55 de ani in Hamptons, New York, in timp Affleck a ramas in Los Angeles.

In luna iunie ei au pus in vanzare locuinta din Beverly Hills pe care si-au cumparat-o impreuna in iunie 2023. Affleck si-a cumparat in luna iulie o noua casa in Los Angeles, cu suma de 22 de milioane de dolari.

Foto: depositphotos.com