Joe Manganiello a dezvaluit adevaratul motiv al divortului de Sofía Vergara. Neaga spusele fostei sotii: „Nu este adevarat…”

1
De Cristiana Astefanoaiei
19 iul. 2024

Joe Manganiello raspunde afirmatiei Sofiei Vergara potrivit careia au divortat din cauza dorintei sale de a avea mai multi copii.

La momentul respectiv, in urma divortului de Sofía Vergara, Joe Manganiello a pastrat tacerea, dar acum a revenit cu afirmatii care combat spusele fostei sale sotii.

Iata ce spunea actrita dupa despartire

Vergara a declarat in ziarul spaniol El País ca dorinta fostului ei sot de a avea copii a fost o parte importanta a despartirii lor.

„Casnicia mea s-a destramat pentru ca sotul meu era mai tanar; el voia sa aiba copii, iar eu nu voiam sa fiu o mama batrana. Am avut un fiu la 19 ani, care acum are 32, si sunt pregatita sa fiu bunica, nu mama. Asa ca, daca apare o noua dragoste, trebuie sa vina cu [propriii] copii”, spune actrita.

Intr-un interviu pentru revista People, Vergara a detaliat: „Eu respect total in cazul in care oricine vrea sa fie mama dupa 50 de ani. Dar nu cred, din cauza carierei mele, a modului in care imi traiesc viata, a modului in care a fost casnicia mea, ca este corect sa aduc un copil pe lume si ca nu voi fi capabila sa dau 100%.”

Sofia Vergara a dezvaluit motivul pentru care a divortat de Joe Manganiello: „El isi dorea copii, iar eu nu imi doream sa fiu o mama in varsta”

Declaratiile oferite de Sofía Vergara dupa divort sunt contrazise acum de Joe Manganiello

Intr-un nou interviu oferit publicatiei Men’s Journal, actorul a declarat: „S-a spus mult in presa despre faptul ca imi doresc o familie. Pur si simplu nu este adevarat.

Joe Manganiello spune ca a fost ilustrat in mass-media drept un barbat la criza varstei mijlocii care si-a dat seama ca isi doreste copii si neaga acest lucru. El contrazice spusele fostei sotii, care a declarat ca el isi dorea sa devina tata.

„Am incercat sa avem o familie in primul an si jumatate de relatie. Si am avut o conversatie uriasa la inceput, in prima luna in care ne-am intalnit. I-am spus: ‘Daca ai terminat cu copiii, atunci inteleg. Spune-mi si voi sti ce inseamna asta, si e in regula’. Dar nu a fost cazul cu ea. Si i-am jurat ca nu voi pleca niciodata daca nu va merge. Si nu am facut-o”, detaliaza Manganiello.

Fostul sot al Sofiei Vergara a mai spus care este adevarata cauza a despartirii

„Nu a fost un motiv clar pentru care totul s-a terminat. Este pentru ca doi oameni s-au indepartat, iar uneori se intampla asta”.

Motivul pentru care Sofia Vergara si Joe Manganiello divorteaza dupa 7 ani de mariaj: „Are un temperament vulcanic”

Si-au anuntat despartirea dupa sapte ani de casnicie intr-o declaratie comuna in iulie anul trecut

„Am luat decizia dificila de a divorta. Ca doi oameni care se iubesc si au grija unul de celalalt foarte mult, va rugam politicos sa ne respectati intimitatea in acest moment, pe masura ce navigam in aceasta noua etapa a vietii noastre”, declarau cei doi.

Ei au pastrat publice fotografiile de pe retetelel de socializare, iar acestea sunt cele mai recente imagini de pe Instagram, in ultima lor vacanta de vara si ultima Zi a Recunostintei petrecuta impreuna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofía Vergara a confirmat recent ca are o relatie cu medicul ortoped dr. Justin Saliman, fostul iubit al modelului Heidi Klum. Fostul ei sot, Joe Manganiello, are o relatie de cateva luni cu actrita Caitlin O’Connor.

Foto: depositphotos.com