Kate Winslet este mandra de corpul ei la aproape 50 de ani: A refuzat sa-si ascunda „colaceii” de pe abdomen in timpul unei filmari

1
De Georgiana Dorobantu
8 aug. 2024

Kate Winslet a dezvaluit ca a refuzat sa-si ascunda „colaceii” de pe abdomen la sugestia unui membru al echipei de productie de la filmarile pentru „Lee”, cea mai noua pelicula a sa.

Actrita in varsta de 48 de ani, detinatoare a unui premiu Oscar, a vorbit despre acest incident intr-un interviu recent pentru Harper’s Bazaar.

Ea interpreteaza rolul modelului Lee Miller, devenita fotografa pe front in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, film adaptat dupa cartea biografica „The Lives of Lee Miller” de Antony Penrose, publicata in anul 1985.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky TV (@skytv)

Insa Kate a dezvaluit ca in timpul filmarilor un membru al echipei de productie i-a sugerat sa stea mai dreapta, ca sa nu i se vada colaceii de pe burta.

„Este o parte in care Lee sta pe plaja, in bikini… Si unul dintre membrii echipei a venit intre cadre si a spus ‘Poate ar trebui sa stai mai dreapta’. ‘Ca sa nu mi se vada colaceii? N-ai sa vezi! Am facut asta intentionat!'”, a declarat Kate pentru Bazaar UK, citata de Mail Online.

Kate Winslet nu vrea sa slabeasca cu medicamentul pentru diabet Ozempic

Ea a mai spus ca nu o deranjeaza daca nu arata perfect pe ecran: „Din contra. Ma mandresc cu asta pentru ca mi se vede viata pe fata si asta conteaza. Nu mi-ar trece prin minte sa acopar ceva”, a mai spus actrita.

Kate a aparut intr-una dintre cele mai faimoase scene nud din istoria cinematografiei in anul 1997, cand interpreta rolul Rose din celebrul film „Titanic”. In aceasta scena ea sta intinsa goala pe o canapea, in timp ce iubitul ei, Jack, interpretat de Leonardo DiCaprio, o picteaza.

Iar in timpul unei scene de sex din serialul „Mare Of Easttown”, lansat in 2021, Kate si-a dorit ca personajul sau sa fie portretizat ca „o femeie functionala, cu defectele sale, cu un corp si o figura care se misca intr-un fel ce este sinonim cu varsta ei”.

Kate Winslet crede ca e mai sexy la 47 de ani decat atunci cand era mai tanara

„Cred ca ne lipseste putin asta”, a spus ea intr-un interviu pentru New York Times despre faptul ca exista o reprezentare redusa a corpului feminin nefiltrat, realist, in filme si in televiziune.

Desi recunoaste ca aspectul sau „deloc glamour” in serial ar putea fi surprinzator pentru unii spectatori, ea spune ca a refuzat oferta regizorului Craig Zobel sa editeze „o mare parte din burta”.

„Nici sa nu indraznesti!”, si-a amintit actrita ca i-a spus cand acesta a asigurat-o ca acea scena nu va fi difuzata.

Mai mult, ea a dezvaluit ca a retrimis posterul de promovare de doua ori inapoi „pentru ca era prea retusat” si ea stie „cate riduri are” in dreptul ochilor.

Kate Winslet va implini 50 de ani anul viitor, dar se simte foarte confortabil in pielea ei si are incredere in sine.

„Am un mare sentiment de multumire ca femeile incep tot mai mult sa se accepte asa cum sunt si refuza sa fie judecate”, a spus ea pentru Harper’s Bazaar.

Kate Winslet a primit „critici oribile” legate de greutatea ei dupa ce a filmat „Titanic”

„Pentru ca nu cunosc nicio contemporana de-a mea care sa fi crescut cu o mama care atunci cand se uita in oglinda spunea ‘Arat bine!’. Mama mea nu spunea niciodata asta, ci intotdeauna ‘Doamne, nu cred ca pot sa port asta. Am soldurile prea late? Fundul meu pare prea mare?’. Irosim atat de mult timp fiind suparate pe noi insine, iar eu nu mai am de gand sa fac asta vreodata”, a declarat actrita.

„Cred ca oamenii au invatat sa nu mai spuna ‘Ar trebui sa faci ceva cu ridurile alea’. Ma simt mult mai confortabila cu mine insami de la un an la altul. Imi permite sa las opiniile altora sa se evapore”, a mai spus vedeta.

Kate a devenit celebra la varsta de numai 20 de ani, dupa ce a aparut in adaptarea dupa „Ratiune si simtire” de Jane Austen, in anul 1995.

Pentru rolul Marianne Dashwood din acest film ea a fost nominalizata la Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar.

Vorbind despre faptul ca a fost hartuita de media in primii ei ani de cariera, Kate a declarat: „M-am confruntat cu mult bullying din partea media si asta m-a afectat. Uitati-va la toata acea perioada de cand aveam 20 si ceva de ani si cand aveam tot felul de forme si marimi”, a mai spus Kate, facand aluzie la fluctuatiile sale de greutate.

Vorbind despre aniversarea ei de 50 de ani, Kate a dezvaluit ca nu ii plac petrecerile mari si ca nu suporta surprizele.

„Vreau sa petrec anul facand 50 de lucruri remarcabile, fie ca este vorba despre o anumita drumetie pe care nu am facut-o niciodata, sau sa ajung intr-un loc in care nu am fost, sa fac un gest caritabil – imi fac o mica lista”, a adaugat ea.

Foto: Alexi Lubomirski / Harper’s Bazaar UK