Lady Gaga a crezut ca momentul in care a fost ceruta in casatorie era o farsa de 1 aprilie

1
De Alice Papuc
7 oct. 2024

Lady Gaga se afla intr-un moment extrem de important in viata ei, atat pe plan profesional, cat si personal.

Pe langa proiectele importante din cariera, cum ar fi filmul Joker: Folie à Deux si noul ei album, Harlequin, Lady Gaga se pregateste si pentru un moment extrem de important din viata ei personala: nunta cu logodnicul ei, Michael Polansky. Partea amuzanta este ca vedeta a crezut initial ca cererea in casatorie a reprezentat o simpla gluma de 1 aprilie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vogue (@voguemagazine)

„M-a cerut in casatorie pe 1 aprilie si am crezut ca glumeste”

Pe 27 septembrie, Lady Gaga a fost invitata la The Graham Norton Show pentru a discuta despre continuarea filmului Joker. Vedeta a impartasit si detalii din viata ei personala, inclusiv despre momentul in care s-a logodit cu partenerul ei. „M-a cerut in casatorie pe 1 aprilie si am crezut ca glumeste,” a marturisit Gaga.

Initial, indragostitii si-au dorit sa pastreze logodna secreta

Chiar daca logodna lor a fost cat se poate de reala, se pare ca cei doi indragostiti si-au dorit sa pastreze totul secret, deoarece multe luni nimeni nu a stiut nimic. Vestea a fost dezvaluita dintr-o pura intamplare. Cand au participat la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris, Gaga si Polansky au fost prezentati prim-ministrului francez, Gabriel Attal. Politicianul a impartasit momentul pe TikTok, unde Gaga poate fi auzita prezentandu-l pe Polansky drept „logodnicul ei”.

„Am fost surprinsa pe camera cand am spus: “El este logodnicul meu,” a impartasit cantareata in timpul emisiunii lui Norton. „Am vrut sa tin acest lucru secret.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lady Gaga (@ladygaga)

Am incercat fondul de ten Haus Labs by Lady Gaga – de ce a devenit preferatul meu din toate timpurile

Cum au ajuns cei doi impreuna

Intr-un interviu recent pentru publicatia Vogue, Lady Gaga a dezvaluit ca ea si Michael Polansky s-au cunoscut datorita mamei ei, Cynthia Germanotta, care l-a cunoscut pe Polansky prin activitatile filantropice desfasurate. Se pare ca cei doi au inceput sa se intalneasca in anul 2019 si si-au confirmat relatia pe Instagram in februarie 2020.

Desi cantareata celebrului hit „Bad Romance” nu a oferit prea multe detalii despre relatia ei de cuplu, l-a numit pe Polansky „dragostea vietii mele” intr-un interviu acordat in 2020 pentru emisiunea Morning Joe de la MSNBC.

Cei doi au fost vazuti impreuna la ceremonia de inaugurare a presedintelui Joe Biden in 2021, unde Gaga a interpretat imnul national al SUA, si din nou in octombrie 2023, cand au iesit de la o petrecere de dupa emisiunea Saturday Night Live.

Foto: depositphotos.com