Lily James, actrita din Cenusareasa: „Daca m-as putea intoarce in timp, n-as mai face greseala asta cu barbatii”

1
De Maria Constantin
10 oct. 2020

Actrita britanica a marturisit ca, daca s-ar intalni cu versiunea sa din trecut, i-ar spune… sa nu mai fie obsedata de baieti.

La 31 de ani, Lily James priveste viata cu alti ochi si reflecta la lucrurile pe care isi dorea sa le stie cand era mai tanara.

Actrita a dezvaluit intr-un articol publicat de editia din noiembrie a revistei Harper’s Bazaar U.K. ca intotdeauna si-a dorit sa stie ce va deveni in viata si ca inca nu s-a maturizat. „Multe prietene imi spuneau: ‘O sa simti multa usurare la 30 de ani, o sa stii cine esti’. Credeam ca am ajuns acolo, dar, de fapt, nu”, a spus James. „Cred ca mereu voi fi o persoana care cauta… Nu ma vad intr-un punct in care sa simt ca am crescut. Inca ma simt un copil”.

„Nu mai fi obsedata de baieti!”

Vedeta din „Cenusareasa” a dezvaluit si ce sfat i-ar da versiunii sale din tinerete daca ar fi posibil sa se intoarca in timp: „Nu mai fi obsedata de baieti! Stai mai mult cu prietenele tale. Si nu mai lua totul in serios – fii blanda cu tine insati.”

View this post on Instagram

Pick a Lily James look: 1-10? 💎

A post shared by @ glamfendi on

Lily James a marturisit ca acum are mai multa grija de ea, a facut multa terapie si s-a bucurat de o vacanta la tara, in Perthshire, cu prietenii ei actori Richard Madden, Gemma Chan si Dominic Cooper.

Zvonuri despre relatia cu Chris Evans

Actrita din „Mamma Mia!” nu a dorit sa comenteze zvonurile despre o relatie cu Chris Evans. Despre cei doi actori s-a scris la inceputul lunii iulie ca ar fi impreuna, cand au fost vazuti iesind din Mark’s Club, din cartierul londonez Mayfair, si luand acelasi taxi. Cateva zile mai tarziu, ei si-au facut aparitia intr-un parc de langa Buckingham Palace, unde au mancat inghetata, scrie People.

Lily James a avut anterior o relatie cu actorul din „The Crown” Matt Smith, in varsta de 37 de ani. Cei doi erau impreuna din 2014 si s-au despartit in decembrie anul trecut.

La randul sau, Chris Evans a avut o relatie cu actrita Jenny Slate, pe care a cunoscut-o in 2017, in timpul filmarilor pentru productia „Gifted”.

Foto: PR.