Mariah Carey a dezvaluit ca mama sa, Patricia, si sora ei, Alison, au murit in aceeasi zi: „Inima mea este franta”

1
De Georgiana Dorobantu
28 aug. 2024

Mariah Carey si-a pierdut in aceeasi zi si mama si sora.

Vedeta a confirmat pentru People ca Patricia, mama ei in varsta de 87 de ani, si Alison, sora sa de 63 de ani, au decedat weekend-ul trecut, ambele in aceeasi zi.

„Inima mea este franta pentru ca mi-am pierdut mama weekend-ul trecut. Din pacate, intr-o rasturnare tragica de situatie, sora mea si-a pierdut viata in aceeasi zi”, a declarat cantareata in varsta de 55 de ani pentru People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

„Ma simt binecuvantata ca am putut sa petrec ultima saptamana cu mama, inainte sa moara”, a spus Mariah. „Apreciez iubirea si sustinerea tuturor si respectul pentru intimitatea mea in timpul acestei perioade imposibile”, a mai spus artista americana.

Mariah Carey spune ca obsesia ei pentru Craciun isi are originea in copilaria ei dificila

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Inca nu au fost dezvaluite cauzele mortii pentru cele doua femei, potrivit People.

Patricia, mama vedetei, a fost o cantareata de opera si profesoara de canto. Ea a fost casatorita cu Alfred Roy Carey, cu care a avut trei copii – Alison, Mariah si un fiu pe nume Morgan. Parintii au divortat cand celebra cantareata avea trei ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

Relatia lui Mariah cu mama sa, al carei talent vocal l-a mostenit, a fost complicata de-a lungul vietii.

„La fel ca multe alte aspecte ale vietii mele, calatoria mea prin viata alaturi de mama mea a fost plina de contradictii si realitati in conflict. Nu a fost niciodata alb sau negru – a fost un set de emotii in toate culorile curcubeului”, a scris Carey in volumul sau autobiografic „The Meaning of Mariah Carey”, lansat in 2020.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

„Relatia noastra este o funie fragila impletita din mandrie, durere, rusine, recunostinta, gelozie, admiratie si dezamagire”, a continuat Mariah in cartea sa. „O iubire complicata imi leaga inima de inima mamei mele”, a mai scris ea.

In ciuda suisurilor si coborasurilor cu care s-au confruntat,Mariah a mentinut relatia cu mama ei. In anul 2010 au aparut impreuna in show-ul special de Craciun Mariah Carey: Merry Christmas to You difuzat de ABC si au cantat in duet colindul „”O Come All Ye Faithful”.

Diete bizare: Ce mananca vedetele precum Beyoncé si Mariah Carey atunci cand vor sa slabeasca

Mariah a dedicat cartea din 2020 mamei sale: „Si lui Pat, mama mea, care, in ciuda a tot, cred totusi ca a facut tot ce a putut mai bine”, a scris cantareata. „Te voi iubi cat pot de mult, intotdeauna”.

De asemenea, Mariah a avut o relatie dificila si cu sora ei, Alison. Starul a scris in volumul sau autobiografic ca era, cel putin cateodata, „mai sigur pentru mine din punct de vedere emotional si fizic sa nu am niciun contact” cu ea si cu Morgan, fratele lor.

Vedeta nu mai pastra legatura cu sora sa mai mare, inainte ca aceasta sa inceteze din viata.

Unele surse au dezvaluit pentru TMZ ca solista nu s-a intalnit cu Alison inainte ca aceasta sa moara si a stat in schimb langa mama sa, in saptamana de dinaintea decesului ei.

Distantarea dintre surori a fost cauzata de dependenta de droguri cu care Alison se lupta de multi ani, au declarat sursele pentru TMZ.

Dupa multe incercari de a-si ajuta sora, Mariah a luat decizia de rupe orice legatura cu Alison pentru nu deveni o persoana care „ii sustine dependenta”.

Starul american mai are un frate, Morgan Carey, de 64 de ani. Tatal lor, cantaretul de opera Alfred Carey a murit in anul 2002, la varsta de 72 de ani. Parintii artistei s-au despartit cand ea avea trei ani.

Foto: Instagram/Mariah Carey