Pink: „Acesta este singurul motiv pentru care eu si sotul meu mai suntem impreuna“

1
De Maria Constantin
29 iun. 2020

Artista americana a marturisit ca terapia de cuplu a ajutat-o sa-si salveze casnicia.

Este de notorietate ca Pink si sotul ei, Carey Hart, au avut o casnicie sinuoasa. Cei doi s-au cunoscut in 2001, dar s-au despartit dupa doi ani. Apoi s-au impacat si in 2006 s-au casatorit. In 2008 s-au despartit din nou, iar in 2010 au confirmat ca s-au impacat. In anul urmator s-a nascut primul lor copil, Willow Sage, iar in 2016 a venit pe lume si al doilea copil, Jameson Moon.

De-a lungul acestui parcurs asemanator cu cel al unui carusel, artista, al carei nume real este Alecia Beth Moore, si Carey au avut multe ciocniri, dar aceste episoade s-au redus dupa ce, de dragul celor doi copii, au urmat terapia de cuplu.

Cearta din Ziua Recunostintei

Vedeta si sotul ei au vorbit deseori despre suisurile si coborasurile relatiei. Pink a dezvaluit anul trecut, in emisiunea realizata de Ellen DeGeneres ca, in 2003, de Ziua Recunostintei, s-a certat atat de rau cu Carey incat a bagat cutitul in cauciucurile masinii lui si nu s-a lasat pana cand nu le-a facut 13 gauri. „Avea un F-250 modificat (o camioneta Ford, n.r.), iar cauciucurile erau foarte groase. Mi-am pierdut forta si am lovit in partea metalica, iar mana mi-a alunecat spre lama cutitului”, a povestit ea.

 

View this post on Instagram

 

Celebrating this hottie today #superhooligans

A post shared by P!NK (@pink) on

Pink spune ca desi nu-i face placere sa discute despre acest subiect, terapia a fost solutia salvatoare pentru mariajul ei. Intr-un dialog cu terapeutul sau, transmis live pe Instagram, ea a vorbit deschis despre relatia cu sotul sau, scrie BuzzFeed News.

„E singurul motiv pentru care mai suntem impreuna”, a spus ea despre terapia de cuplu. „Cred ca partenerii, dupa mult timp petrecut impreuna – nu pot spune ca e ceva ce tine numai de barbati si de femei, cred ca e ceva legat de parteneri, de soti – vorbesc doua limbi diferite”, a adaugat ea.

Sotul lui Pink, declaratie de dragoste de ziua vedetei: „Esti mai frumoasa ca oricand“

„Nu suntem invatati cand suntem copii sa avem relatii sau cum sa comunicam cu oamenii. Ceea ce se intampla acum in tara nostra este exemplul perfect. Nu stim cum sa traim unii cu ceilalti, nu stim cum sa ne descurcam, nu stim cum sa comunicam”, a mai spus artista.

Momentul decisiv al terapiei

Pink a rememorat un capitol din timpul terapiei, cand ea s-a plans ca sotul nu o intelege din punct de vedere emotional: „M-am plans de el ani de zile, ca nu se implica, ca nu era langa mine, ca nu-i pasa, ca nu ma intelege emotional, ca nu incearca sa-mi inteleaga limbajul. Iar terapeutul a zis: ‘Bine, toata lumea sa taca, ridicati-va, puneti-va fiecare mana in dreptul inimii celuilalt si priviti-va in ochi’.”

„Iar atunci cand acest barbat despre care spuneam ca nu-i pasa de mine statea cu picioarele infipte in acel loc, cu mana pe inima mea si cu ochii privind in sufletul meu, ghici ce-am facut? Am inceput sa chicotesc si m-am uitat in alta parte. In acel moment am inteles ca totul era o prostie”, a mai povestit ea.

Din fericire, dupa terapia de cuplu lucrurile au revenit la normal in mariajul lor, iar Pink si Carey Hart sunt mai fericiti ca oricand.

In ianuarie, la aniversarea a 14 ani de casnicie, cantareata a postat pe Instagram un omagiu dedicat sotului ei, scriind ca relatia lor nu este perfecta, dar este recunoscatoare ca e a lor. „Iti multumesc ca ai fost in fata mea, in spatele meu si alaturi de mine de atatea ori”, a scris ea.

Foto: Getty Images.