Schimbarea de look a Printului William a uimit pe toata lumea. Cum s-a filmat alaturi de Kate Middleton

1
De Cristiana Astefanoaiei
13 aug. 2024

Aparitie surpriza a Printesei de Wales alaturi de Printul William intr-un video special pentru atletii Marii Britanii. Toti fanii au avut ceva de spus despre aspectul celor doi.

Ce a atras cel mai mult atentia este o schimbare de look a Printului William. De asemenea, in comentariile postarii de pe Instagram, Kate Middleton a fost apreciata pentru ca arata plina de viata.

Pe retelele de socializare a fost publicata o compliatie de videoclipuri cu mesaje de sustinere pentru echipa Marii Britanii de la Jocurile Olimpice 2024. Snoop Dogg si David Beckham au participat, de asemenea, la realizarea filmuletului.

Totusi, cele mai multe comentarii au vizat aspectul fizic al Printului de Wales.

Ce a atras atentia asupra Printului William

Printul a aparut nebarbierit, ceea ce este neobisnuit, tinand cont de faptul ca aparitiile sale sunt intotdeauna impecabile. De asemenea, multi dintre cei care au privit filmuletul au observat ca printul este bronzat, afisand astfel un look relaxat, de vacanta.

Acest lucru i-a facut pe fani sa se intrebe daca acesta este noul stil al Printului William sau pur si simplu nu a avut timp sa se barbiereasca inainte de a filma mesajul pentru sportivi.

Cei doi reprezentanti ai casei regale au fost felicitati pentru modul in care arata si pentru naturaletea de care au dat dovada.

Dintre comentariile de Instagram se remarca: „Voi (Kate si Will) aratati uimitor!!! Imi place noul look, Will. Si tu, si Catherine, aratati uimitor!” sau „Imi place William cu barba!„.

Un alt utilizator a spus pur si simplu ca a fost „minunat sa-i vad din nou pe Catherine si William”.

Trebuie sa spun cat de revigorant este sa vad un om din familia regala care nu vorbeste doar despre el insusi. Asa se face, William si Catherine, va transmitem multa dragoste din SUA❤️❤️❤️”, a mai comentat cineva.

Din partea tuturor celor care se uita de acasa, felicitari echipei GB!”, a spus Kate Middleton in filmulet.

William a adaugat: „Felicitari pentru tot ce ati realizat. Ati fost o inspiratie pentru noi toti”.

Kate Middleton, apreciata de fani la fiecare aparitie

Printesa a avut putine aparitii publice de cand si-a inceput tratamentul de chimioterapie si s-a retras de la indatoririle regale in ianuarie. Kate a anuntat ca urmeaza un tratament impotriva cancerului in martie si de atunci a fost vazuta in public doar la Trooping the Colour si la finala de simplu masculin de la Wimbledon.

De aceea, cu fiecare ocazie, fanii sai ii transmit mesaje de sustinere si de felicitari pentru cum s-a recuperat.

De ce mariajul Printului William cu Kate Middleton este diferit de alte mariaje din cadrul familiei regale

Printul William este al doilea in linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Impreuna cu sotia sa, Kate Middleton, formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din lume. Ei promoveaza valori traditionale, precum importanta familiei, si sunt vazuti ca niste parinti devotati pentru cei trei copii ai lor, ceea ce le creste popularitatea.

Foto: Instagram/@princeandprincessofwales